Fizetés és Szállítás


Vásárlás:


Rendelését a weboldalon keresztül, regisztrációt követően tudja leadni. Saját őstermelői tevékenységből származó növényeket szabad gyökérzettel, föld nélkül újságpapírba csomagolva postázzuk. A növények neve/kódja a csomagoláson található! Sajnos a rendelések teljesítése akár 2 hét is lehet! Kérjük megértését!

Minimális rendelés 3000Ft, ami postaköltség nélkül értendő!

Rendeléseket csak nyár elejétől, ősz közepéig teljesítjük! Ezen időszakon kívül nem tud rendelést leadni!


Fizetés:
(bankkártyás fizetés hamarosan)

Jelenleg csak átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudja rendelését kiegyenlíteni. Ezután történik a növények postázása!

Átutalás:
Ha az átutalást választja akkor szükséges adatokat e-mailben kapja meg, a rendelés leadását követő 48 órán belül.
Amennyiben nem rendelkezik bankszámlával, bármely OTP bankfiókban készpénzben is befizetheti a rendelés értékét. Magyar Postán is van lehetőség befizetésre, a Posta külön díjszabása szerint.Szállítás:

Kézbesítés a Magyar Posta által, bármely magyarországi címre vagy postapontra lehetséges!

Szállítási módok:

– Házhoz szállítás – 2.590Ft
– Postapont szolgáltatás – 2.390Ft
– MPL csomagautomata – 1.590Ft

Postapontra vagy csomagautomatába kért csomagokat a lakhelyéhez legközelebbi postára vagy automatába címezzük! Amennyiben másik postapontra vagy automatába kéri, a rendelés leadásakor megjegyzésében jelezheti a postapont vagy automata címét!

A kézbesítést megelőző napon e-mailben értesítést küldünk! Rendelését csak a hét első napjaiban postázzuk, hogy még a hétvége előtt biztosan megérkezzen.