Általános szerződési feltételek


Üzemeltető

Az oldal üzemeltetőjének adatai:

Név:
Biró Ferenc (őstermelő)
Cím
Budapest, XVIII. kölcsey u. 23a
Adószám: 72900226-1-43
FELÍR azonosító: AB1860859
Tevékenység azonosító: NEBIH1057471331
E-mail: info@telallokaktusz.hu


Használat

Web-áruházunk használatához regisztráció szükséges, amelynek során szükséges megadni adatait. Ezen adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek semmilyen esetben sem adja át (kivételt képez a szállítást végző futárszolgálat), csak a számlázás, illetve a szállítás végett használja fel. Hírlevélre történő feliratkozáskor a vásárló elfogadja, hogy a szolgáltató ajánlatokkal keresse és tájékoztassa.
A megrendeléseket digitálisan tároljuk adatbázisunkban.

A webáruházunkban leadott megrendelés szerződés kötésnek minősül amelyről a rendelés leadása után visszaigazolást kap. 


Fizetés – szállítás (belföld)

Előreutalással, átutalással:
Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 7 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Bankkártyás fizetéssel: (jelenleg nem elérhető, hamarosan)
Minden fizetési tranzakció a Barion megbízható rendszerében történik, weboldalunk a kártyaadatokhoz nem fér hozzá. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013


Elállás joga

Termékválasztékunk közül a NÖVÉNYEKRE – jellegüknél fogva – a kormány rendelet 29. § d pontja vonatkozik. Ez alapján e termékek esetében a Vevők nem gyakorolhatják elállási jogukat, mivel a növények romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző terméknek minősülnek, melyekkel kapcsolatban az elállási jog gyakorlása kizárt.


Adatkezelés

A vásárlók adatait a webáruház eltárolja, így egy következő vásárláskor elegendő bejelentkezni, és nem kell minden adatot újra megadni. Amennyiben még sem szeretné, hogy az adatai tartósan meglegyenek nálunk, úgy bejelentkezés után törölheti azokat, vagy kérheti mindezt tőlünk is e-mailben.

A megrendelések adatait viszont a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át! Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.